push-to-call

Автоключарски услуги – експресно аварийно отключване за София. Ние можем да съдействаме при заключен автомобил, загубен ключ, неработещо дистанционно или аларма.

Автоключарски услуги

  • Отключване на всякакви автомобили
  • Обучение на автоключ с чип (транспондер)
  • Прекодиране и ремонт на автоключалки
  • Монтаж и демондаж на автоключалки
  • Ремонт на механизмите за заключване
  • Ремонт и обучение на дистанционни и ключове
  • Изключване на имобилайзер на автомобил

Бързи услуги за София

Фирма Komkeys предлага експресни автоключарски услуги на територията на София и близките населени места. Бърза реакция и отзовавяне при аварийна ситуация с автомобилни ключове и ключалки. Разполагаме с денонощен ключар и автоключар, за да реагираме с ключарска помощ на всяка извънредна ситуация.

За автоключарите

Автоключарят на 21 век умее да:

-изработва и обучава нови авто ключове
-ремонтира автоключалки и автобрави
-изработва ключове дубликат, или изработва ключове при липса на съществуващи такива – ключ по шифър
-използва автомобилен компютърен софтуер за синхронизация между ключа за автомобила и автомобила

Автоключарски услуги, Komkeys

Видове автомобилни ключове

Обикновен автоключ без чип (транспондер)

Това е най-разпространеният вариант, с метално острие и пластмасова глава. Тези ключове защитават автомобила от кражба само с механическо заключване. Исторически, всяка марка автомобил има няколко вида остриета. Често се случва няколко различни марки да имат напълно еднакви остриета.

Автоключарски услуги, Komkeys

Автоключ с чип (транспондер)

От края на 90-те години на автомобилите започнаха да се поставят имобилайзери. Имобилайзерът – това е устройство с електронен чип в ключа и с който се проверява достъпа до запалването на двигателя на колата. Ако има достъп, имобилайзерът предава сигнал за разрешение за запалването.

Чиповете също могат да бъдат различни видове. Първите са били съвсем прости и са имали само фиксиран код, който не се променял. През годините с навлизането на новите технологии те стават все по-сложни и защитени.

Автоключ с бутони за управление на централното заключване

Както стана ясно от наименованието му, този ключ има в състава си транспондер и радиочестотната платка за управление посредством централно заключване (отключване/заключване на вратите).

На практика в ключа е вградена карта за радиочестотни модули, която предава радиочестотния сигнал с кода към автомобила. Автомобилът на свой ред проверява кода и изпълнява командата.

Смарт ключ/карта (безконтактен достъп и безключово палене на двигателя). Това е следващо поколение ключове, които предоставят на собственика на автомобила още по-голям комфорт и сигурност за МПС-то.

Автоключарски услуги в Социалните медии

Харесайте фен-страницата на Komkeys във Facebook. Ние се стараем да публикуваме там релевантна информация за автоключарския бизнес и техники за отключване на автомобили.

Работим с модерна висок клас техника, персоналът ни минава регулярни обучения. Държим качеството на ключарската услуга да е на ниво, съобразено с най-високите стандарти.

Автоключарството е занаят, в който майстори ключари пренасят опита си върху автомобилите, използвайки съвременни технологии и умения за да са в крак с автомобилопроизводството в наши дни.

Автоключарят и автоключарските услуги

Автоключарят е свързан с пряко със заключващата система на автомобилите, техните компютри, имобилайзери, чипове и ключове.

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост