push-to-call

Знаете ли, че за 2019 г. най-много обири на жилища в столицата са се извършили в кварталите Младост и Студентски град? От началото на годината досега в тези райони крадци са влезли с взлом в над 400 имота, като след тях се нареждат кварталите Слатина, Изгрев и Витоша с 66 кражби по-малко. Трети в класацията са жилищни комплекси като Борово и Красно село с над 340 инцидента. При всички регистрирани случаи най-голям е процентът на домовите взломни кражби, при които крадците отмъкват ценности, техника и пари.

Никога не знаем какво ни очаква и дали сме набелязани за потенциална жертва на крадци, но има няколко стъпки, които можем да предприемем, за да сме спокойни и сигурни за неприкосновеността на жилището ни. Една от тях е подсигуряването на имота с най-подходящото заключващо устройство.

Изпреварете събитията и защитете дома си с професионални ключарски услуги от Комкийс! Ситуирани в кв. Младост 1, ние предлагаме бързо и коректно обслужване на територията на цяла София и близките населени места.

Свържете се с нас на тел.: 0898 58 58 59, за да направим пълна диагностика на сигурността на имота Ви и да Ви дадем решения за защита. С нас ще получите:

  • Проучване на сигурността на вратата;
  • Проучване на сигурността на патрона;
  • Професионални съвети за намаляване на риска от кражби в дома Ви.

Ако пък сте претърпели влизане с взлом в дома/офиса Ви, можем да предложим денонощна аварийна поправка на брава, патрон и при необходимост – ключалка, за да бъде имотът Ви защитен възможно най-скоро. За да се свържете с нас, обадете ни се на тел.: 0898 58 58 59, а ние ще се отзовем в рамките на 20-40 минути.

Доверете се на ключар с дългогодишен опит на територията на гр. София и защитете дома си още сега! Нашите доказани специалисти ще Ви консултират, ще отговорят на Вашите въпроси и най-важното – ще подсигурят дома Ви с високотехнологични секретни брави, патрони и ключалки.

Защитете дома си от кражби с професионални ключарски услуги от Комкийс

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост