push-to-call

Денонощен ключар в София

За нас най-важното е да разполагаме с дежурни мобилни групи навсякъде в столицата. Ние работим 24/7 и сме на ваше разположение винаги когато възникне проблем с бравата, патронника или ключалката. Наясно сме  колко е неприятно след дълъг работен ден да се прибереш в къщи и да установиш, че вратата не може да се отвори. Именно поради тази причина в нашето портфолио присъстват и денонощните ключарски услуги.

За добро или за лошо проблема със заключващата система винаги възниква  през нощта, когато деветдесет процента от ключарите не работят, но не и ние! На ваше разположение сме и можем да ви посетим по всяко време на денонощието, независимо дали е почивен ден или официален празник.

Нашите битови ключарски услуги включват:

 • авариен ключар, който е ваше разположение 24/7
 • отключване на дома или офиса в случаите, които сте изгубили ключа
 • ремонт на брава
 • изготвяне на ключ – дубликат
 • посещение на адреса

Защо ни е необходим ключар с опит?

Това е въпросът, който най-често хората се питат, когато възникне по-сериозен проблем със заключващата система. Най-важните фактори от които зависи качеството на ключаря са:

 1. Надеждността – един ключар трябва да бъде надежден и да може да се разчита на него
 2. Бързина – трябва да реагира възможно най-бързо, за да разреши казуса
 3. Сръчност и техника – да има добра апаратура и да умее да борави с нея

В по-трудните случаи най-разумното, което може да направите е не да отидете в кварталното ключарско ателие, а да позвъните на майстор ключар, който се е доказал през годините.

Изработка на резервен ключ

Процесът по изработката на резервен ключ за автомобила или жилището ви е малко по-сложен процес, изискващ специален и професионален подход. Модерните автоматични брави са сложно устроени и всяка една от тях е уникална и единствена по рода си. За това те се изработват от майстори ключари. И все пак в София съществуват много специализирани ключарски ателиета,  но най-важното на което да наблегнете е:

 • да бъде близо до вас
 • да има богат опит
 • да работи с професионална и модерна техника
 • да може да се разчита на него и да има добра репутация
 • да се справя бързо

 

В случаите когато в автомобила е монтиран имобилайзер подмяната не е достатъчна, защото тези системи са оборудвани с чип със секретен код. Той се разчита от компютър и ако кодът е неправилен ще изпише грешка.

 

Защо ни е необходим ключар в София?

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост