push-to-call

Ние се занимаваме и изготвяне на автомобилни ключове и всичко свързано с това. Затова сме готови да Ви предложим следните услуги:

  • Изготвяне на дубликати на автомобилни ключове

Наличието на един единствен ключ към каквото и да било, независимо дали става въпрос за апартамент, лятна резиденция, сейф или особено автомобил, в повечето случаи е признак на неоправдана небрежност. Никой, дори и най-рационалният и подреден собственик, не е в безопасност от непредвидени обстоятелства, когато спешно се налага дублиращ се ключ. В случая с ключа към колата, това е особено вярно, като се има предвид колко сложен може да бъде ключът към съвременния автомобил.

Какво представлява ключът към съвременния автомобил?

Вече много години при новите производствени автомобили ключът не се явява обикновен механичен инструмент. В съвременните автомобили ключът е цяло устройство, което съдържа високотехнологична електроника и е неразделна част от системата против кражба.

Ключът съдържа микрочип, върху който е записан специален код. Този код се чете от транспондера в момента на запалването. Ако по някаква причина нещо не е наред с кода или самия чип (информацията не се чете или не съвпада с данните, регистрирани в имобилайзера), колата няма да стартира.

Ето защо е невъзможно дублирането на ключа чрез копиране само на неговата „механична“ част. Необходимо е да замените чипа и / или да го прекодирате, което изисква специално оборудване и стриктно спазване на технологиите.

Защо е нужен дублиращ се ключ

Защо въобще са необходими дубликати на всякакви ключове – отговорът е очевиден. Но, при съвременните автомобили въпросът е малко по-сложен. По принцип типични случаи, при които може да се нуждаете от дубликат на следните:

  • Загуба на оригиналния ключ
  • Механични повреди на ключа, водещи до неговата неизправност
  • Случайно затръшна врата на кола с ключ, оставен вътре в купето
  • Разсинхронизация на имобилайзер и чип ключ
  • Отказ на микрочипа

Във всяка от тези ситуации липсата на дублиращ се ключ поставя собственика на автомобила пред сериозни проблеми  като отваряне на автомобил, отблокиране, неочаквано харчене на пари и загуба на време.

Изготвяне на автомобилни ключове

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост