push-to-call

В съвременните автомобили защитата срещу незаконно влизане в купето и пускането на двигателя е много сложна система, достъпът до която се осъществява чрез специален ключ. В случай на загуба не само крадецът, но и собственикът на автомобила няма да може да отвори и стартира автомобила. Ние можем да предложим квалифицирани услуги за решаване на подобни проблеми – нашите майстори могат да произведат нов ключ за Вас за ключалката.

Разбира се, правенето на копие на ключа е най-лесно, когато има образец.

Но статистиката показва, че доста често собствениците на автомобили използват едно копие и в случай на загуба трябва да направят ключ. Като за изходен материал служи самото заключване. Не е възможно да се направи такава операция, без да имате специално оборудване, специални умения и опит. В този случай майсторите на нашата компания ще могат бързо и ефективно да ви помогнат.

Процедурата по изготвяне на ключ за ключалката е следната. След Вашето обаждане, наш служител ще пристигне при Вас и ще демонтира ключалката, към която трябва да се изготви нов ключ. Специалистът ще извади ключалката на колата заедно с блока за управление на двигателя. Там се съдържа важна информация на електронен носител. След като ключът е готов, ключалката се сглобява обратно и е оборудвана с нов електронен микрочип.

Бравите в съвременните автомобили са доста сложни механизми. А за да работите с тях, се нуждаете от висока квалификация и обучение. Ние предоставяме такива услуги и можем уверено да гарантираме качеството, ефективност и безопасност на достъпна цена.

Ние предлагаме помощ при направата на ключове за ключалката в случаите, когато трябва да възстановите контрола на запалването, да отключите волана или да отворите багажника. Нашите експерти работят денонощно. Така че винаги, когато се окажете в такава трудна ситуация, можете да разчитате на бързата ни професионална помощ. Добре осъзнаваме колко важно е в такива случаи да разрешим проблема възможно най-бързо. За изключително ефективна работа нашите майстори разполагат с всичко – квалификация, опит, знания и високотехнологично модерно оборудване.

Изготвяне на ключ по ключалката на запалване

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост