push-to-call

ключ в брава

Замисляли ли сте се някога дали професионалните ключари могат да отворят какъвто и да е тип брава и какви услуги можете да очаквате от тях? Научете повече за възможностите на професионалистите от Komkeys още сега!

На собственикът на имот или бизнес рядко се налага да прибягва до услугите на ключар и заради това едва ли сте запознати добре с характера на работата на ключара и възможностите, които предлага днес.

Ключарският бранш изобилства от хора, които се представят за професионалисти, но сред тях съществуват множество измамници, които развалят репутацията на целия бранш и могат да навредят на незапознатите лица, които се допитват до услугите им. За да сте подготвени и да знаете какво да очаквате в случай на ключарски проблем, ние от професионално ключарско ателие Komkeys ще Ви представим информация за това какво да очаквате и какви са възможностите на съвременните ключари.

Какво могат да направят професионалните ключари?

Бравите са областта на експертиза на ключарите, затова можем спокойно да кажем, че един професионалист може да Ви помогне с почти всички казуси, свързани с бравата. Това включва и оказването на аварийна помощ, каквато предлага Komkeys на територията на град София и близките населени места. Професионалните ключари от Komkeys също могат да Ви консултират за това как да обезопасите имота си с ключалка и брава, включително гаражните помещения, прозорците и автомобилите.

Могат ли ключарите да отворят всяка врата?

Накратко – почти винаги. Има ключари, които са специални в някои видове брави, но като цяло, професионалните ключари могат да отворят всяка брава. За да е възможно обаче да се отключи даден имот, клиентът трябва да предостави документ, който удостоверява самоличността му или собствеността на имота, защото не се изключват и случаи на злоупотреба, когато престъпници искат да получат достъп до чуждо жилище/офис/кола. Ако пък нямате на разположение такъв документ, е нужно поне словесното потвърждение за самоличността Ви от няколко съседа, за да е възможно да се премине към действие.

Могат ли ключарите да отварят сейфове?

В случай на забравени кодове или ключове може да се наложи да прибегнете до услугите на ключар, за да си върнете достъпа до сейфа. Ако не можете да се свържете с производителя на сейфа или мястото, от което е закупен, то професионалните ключари от Komkeys могат да Ви се притекат на помощ, независимо от часа на денонощието.

Какво не могат да правят професионалните ключари?

Както разбрахме, ключарите могат да помогнат в почти всички случаи, свързани със заключване, но има някои неща, които не могат да направят. Очевидно е, че ключарите от Komkeys няма да Ви помогнат в отключването на врата, за да Ви вкарат в имот, който не притежавате или пребивавате. Те също така не могат да използват кредитни карти за отключване на врати, както повелява градската легенда.

Ако се намирате в гр. София и околностите и се нуждаете от професионални ключарски и автоключарски услуги на достъпни цени, то потърсете ни на телефон: 0898 58 58 59, а ние ще се погрижим да Ви осигурим качествена и бърза услуга.

Какво можем да очакваме от професионалните ключари?

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост