push-to-call

Как да защитим бизнеса си от крадци?, Komkeys

Независимо каква дейност развивате, сигурността на бизнеса е от водещо значение. В ситуацията на извънредно положение в страната най-вероятно не прекарвате в офиса си толкова време, колкото преди пандемията от COVID-19, което налага нуждата от защита на бизнеса по всички възможни начини.

В тази статия експертите  на ключарско ателие Komkeys ще Ви представят няколко основни правила за сигурност, с които ще сте сигурни, че имотът Ви ще е защитен от крадци по всяко време на денонощието.

Предпазните мерки, които ще предприемете, зависят от редица фактори като например дали имате ценни вещи в имота си или дали бизнесът е разположен в зона с висок риск от грабежи.

Първата стъпка, която лесно можете да предприемете сами, е внимателно да разгледате екстериора на имота си. Поставете се на мястото на потенциалния крадец и се опитайте да сведете до минимум броя скривалища, които крадецът може да използва като храсти и пространства с намалена или никаква видимост. Осигурете си добро външно осветление в тъмните зони, за да възпрепятствате крадците.

Осигурете си висококачествени врати и ключалки

Трябва да се уверите, че външните врати, които защитават бизнеса Ви са подходящи. Повечето външни врати за защита на бизнес пространства трябва да са от масивен метал или сходни, за да затрудните максимално крадците при влизане с взлом.

Същото се отнася и до самите брави и ключалки – нуждаете се от висококачествени и издържливи, за да сте подсигурени правилно. Свържете се с нас, за да Ви представим кои са най-добрите опции за защита още сега на тел.: 0898 58 58 59.

Камери за сигурност

Камерите за видеонаблюдение са важен елемент от сигурността, който често възпира потенциалните крадци от действия. В момента на пазара можете да откриете голямо разнообразие от решения за видеонаблюдение – съществуват по-малки, евтини и универсални камери за всякакви помещения. Те предотвратяват престъпленията или записват доказателства за взлом, което прави проследяването и издирването на крадците възможно.

Друго предимство на охранителните камери е, че можете да ги използвате да наблюдение на Вашите служители.

Алармени системи

Ако се доверите на гореизброените съвети на Komkeys, то бизнесът Ви е вече защитен. Предпоследната превантивна мярка срещу взлом, която можете да предприемете,  е да добавите алармена система в имота си.

Напредъкът на технологиите направи и алармените системи изключително достъпни и полезни, а наличието им има превантивна и възпираща мярка срещу недоброжелатели. Алармените системи идентифицират неоторизирани влизания в имота Ви и могат да Ви информират за всяка необичайна дейност на територията на помещението.

Сейфове за сигурност

Последната ни препоръка е да съхранявате пари и ценности в сейф. Така ще добавите още една допълнителна мярка за сигурност, ако крадци нахлуят в имота Ви.

Свържете се с нас

Ако се нуждаете от професионален експерт по сигурността на територията на гр. София и близките населени места, обърнете се към ключарско ателие Komkeys!

Свържете се с нас и ние ще Ви консултираме безплатно, за да Ви помогнем да защитите бизнеса си от риск за влизане с взлом. Всеки бизнес е различен и затова първо ще Ви ще анализираме и установим специфичните нужди и рисковете за бизнеса Ви и чак след това ще пристъпим към действие.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече или да уговорим безплатна консултация на тел.: 0898 58 58 59

Как да защитим бизнеса си от крадци?

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост