push-to-call

В тази статия ще ви запознаем с няколко метода как да отворите заключената пощенска ключалка.

Може би много от вас ще се запитат има ли още хора, които използват традиционния метод за изпращане на писма. Реално този метод на комуникации все по-рядко се използва и повече хората избират модерните електронни начини, като електронна поща, мобилни телефони и видео връзка.

Разбира се пощенските кутии изпълняват функциите си и хората все получават абонаментните си издания, като вестници и списания. Административните документи, известията за пратки, притихнали в Български пощи, както и разписки за плащане на комуналните услуги все още пристигат в пощенските ни кутии.

И ето тук идва въпросът – какво да направя, ако спешно трябва да отворя пощенската кутия, а не знам къде е ключа? Не се притеснявайте, но и не забравяйте, че трябва сами да се справите със ситуацията, без да счупите ключалката на пощенската кутия.

За да отворите ключалката ще ви бъдат необходими няколко компонента, които лесно ще намерите у вас, а именно: малък кухненски нож, средни ножици, фина тел или фиба.

Първият метод е да извадите кореспонденцията, без да използвате никакви инструменти. Тук условията са две – пощенската кутия да не бъде много дълбока и списанието, вестника или писмото да са по-големи. Това, което трябва да направите е много внимателно да проврете пръстите си през отвора за пускане на писмата и да извадите кореспонденцията.

Вторият метод е да използвате здрав, тънък и плосък предмет, като например малкия  кухненски нож, който споменахме по-нагоре. Поставете го в отвора на заключващият механизъм и използвайте някакъв лост, за да натиснете езика на ключалката. За съжаление този метод има недостатък – ако укажете по-силен натиск, бихте могли да повредите както ключалката, така и вратата.

Третият и най-сигурен метод е да повикате денонощен майстор-ключар. Без съмнение това е най-добрият съвет, който можем да ви дадем.

Доверите ни се и ние ще разрешим проблема бързо и безотказно! Само с едно телефонно обаждане на телефон: 0898 58 58 59 ще Ви осигурим денонощна ключарска помощ, независимо от кой квартал на гр. София сте. Бъдете сигурни, че кореспонденцията ви ще бъде във вашите ръце, а не заключена в пощенската кутия.

 

Как да отворите пощенска кутия без ключ

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост