push-to-call

Всеки разумен собственик на автомобил разбира колко важно е внимателно да съхранява ключовете от автомобила, тъй като загубата им може да бъде изпълнена с големи проблеми. Независимо от това, статистиката сочи, че всеки осми шофьор е загубил ключа от колата поне веднъж в живота си. Нещо повече, известно е, че всеки тридесети собственик на автомобил губи ключа, който има само в едно копие. И ако първият случай носи поносими неприятности, тогава загубата на един-единствен ключ може да доведе до големи проблеми, свързани със загубата на пари, време и възможности.

И така, пълната загуба на ключ за автомобил не е присъда. Нашите специалисти ще могат да изготвят нов ключ за Вас. Като за изходен материал имаме само ключалка. Ние разполагаме с цялото необходимо оборудване, а майсторите имат съответната квалификация и дългогодишен опит в предоставянето на подобни услуги.

Нов ключ може да се направи с помощта на парче от стария, чрез кода на резките (ако клиентът има такъв), по ключалка. Ако е необходимо, майсторите могат внимателно и без повреди да отворят колата, за да получат достъп до ключалката на за запалването.

Можем да възстановим както обикновени механични ключове към стари модели автомобили, така и модерни, оборудвани с микрочип.

С помощта на специализирано оборудване майсторите ще направят микрочип за ключа. Ще запишат необходимите данни в защитната система на автомобила. Старите данни за изгубени или неработещи клавиши ще бъдат изтрити от паметта. Тази процедура гарантира сигурност в случай, че ключовете не са били изгубени, а откраднати от натрапници, които са планирали да откраднат колата Ви – от този момент старите ключове ще станат безполезни.

За физическо нарязване на ключове използваме модерно оборудване с цифрово управление. Това ни позволява да направим ключ в най-кратки срокове, с изключителна точност.

Цената на работата се определя в рамките на всяка поръчка поотделно. Цената може значително да зависи от това, дали трябва да се намесим в електрониката, да отворим колата. Или да дойдем на място. Също така, дори самото производство на автомобила може да повлияе на цената на работата. В някои случаи е възможно да има значителни трудности на специфичните системи против кражба.

Как можем да възстановим ключ при загубата му

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост