push-to-call

Всеки разумен собственик на автомобил разбира колко важно е внимателно да съхранява ключовете от автомобила, тъй като загубата им може да бъде изпълнена с големи проблеми. Независимо от това, статистиката сочи, че всеки осми шофьор е загубил ключа от колата поне веднъж в живота си. Нещо повече, известно е, че всеки тридесети собственик на автомобил губи ключа, който има само в едно копие. И ако първият случай носи поносими неприятности, тогава загубата на един-единствен ключ може да доведе до големи проблеми, свързани със загубата на пари, време и възможности.

И така, пълната загуба на ключ за автомобил не е присъда. Нашите специалисти ще могат да изготвят нов ключ за Вас. Като за изходен материал имаме само ключалка. Ние разполагаме с цялото необходимо оборудване, а майсторите имат съответната квалификация и дългогодишен опит в предоставянето на подобни услуги.

Нов ключ може да се направи с помощта на парче от стария, чрез кода на резките (ако клиентът има такъв), по ключалка. Ако е необходимо, майсторите могат внимателно и без повреди да отворят колата, за да получат достъп до ключалката на за запалването.

Можем да възстановим както обикновени механични ключове към стари модели автомобили, така и модерни, оборудвани с микрочип.

С помощта на специализирано оборудване майсторите ще направят микрочип за ключа. Ще запишат необходимите данни в защитната система на автомобила. Старите данни за изгубени или неработещи клавиши ще бъдат изтрити от паметта. Тази процедура гарантира сигурност в случай, че ключовете не са били изгубени, а откраднати от натрапници, които са планирали да откраднат колата Ви – от този момент старите ключове ще станат безполезни.

За физическо нарязване на ключове използваме модерно оборудване с цифрово управление. Това ни позволява да направим ключ в най-кратки срокове, с изключителна точност.

Цената на работата се определя в рамките на всяка поръчка поотделно. Цената може значително да зависи от това, дали трябва да се намесим в електрониката, да отворим колата. Или да дойдем на място. Също така, дори самото производство на автомобила може да повлияе на цената на работата. В някои случаи е възможно да има значителни трудности на специфичните системи против кражба.

Как можем да възстановим ключ при загубата му

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *