push-to-call

 ключарски услуги в Драгалевци, Симеоново и Бояна

Ключар Драгалевци, Симеоново и Бояна

 

Имате проблем със заключващата система на дома, имота, магазина или колата Ви в кв. Драгалевци, Симеоново или Бояна?Търсите възможно най-бързото и качествено обслужване в областта на ключарските услуги?

С Komkeys може да намерите решение на всички ключарски и автоключарски проблеми!

Вашият професионален помощник за сигурността на имуществото Ви очаква 24/7 на телефон: 0898 58 58 59, за да Ви осигури:

 • Професионална консултация;
 • Бърза реакция и пристигане на адрес в рамките на 30 мин.;
 • Качествена ключарска/автоключарска услуга;
 • Съвети за сигурността на имуществото Ви.

Нашите дежурни мобилни екипи са разположени в непосредствена близост до Околовръстния път на гр. София и могат да се отзоват светкавично на адрес в кварталите Драгалевци, Симеоново и Бояна. Работим и в почивни, и в празнични дни!

Независимо дали се нуждаете от дубликат на ключ, справяне с проблем в бравата или патрона на дома Ви или пък трябва да отключите аварийно колата си, ние сме на Ваше разположени само срещу едно телефонно обаждане.

Авариен автоключар Драгалевци, Симеоново и Бояна

 • Светкавично справяне с казуси по заключване на колата – отключване на коли и багажници, премахване на счупен автоключ, изработка на дубликат на ключ с чип и още много.
 • 24/7 дежурен екип с модерна техника

Дежурен телефон: 0898 58 58 59

Денонощна ключарска и автоключарска помощ

Ако се нуждаете от спешна ключарска помощ за Драгалевци, Симеоново, Бояна, Бистрица и близките вилни зони, можете да разчитате на нас! Komkeys разполага с мобилни групи за аварийна намеса при проблеми с ключалки на домове и автомобили. Работим денонощно и имаме капацитет да покрием отдалечени квартали до 30 минути.

В Komkeys (ключар Драгалевци) ценим Вашето време! Затова нашата цел е да решим проблема Ви бързо и компетентно. Независимо от спешността на случая, бързо да предложим решение заключването, имобилайзера или алармата на Вашия автомобил.

Komkeys: Авариен автоключар за Драгалевци, Симеоново и Бояна

За ключар в Люлин вижте тук.

Отключване на секретни брави на домове

Секретните брави и патрони не дават 100% гаранция срещу проблеми. При авария със секретна брава и патрон, се обадете на нашите дежурни телефони. Ще се отзовем в Драгалевци, Симеоново или Бояна за минути и ще отключим Вашата брава.

Видове ключовете според предназначението им

 • Такива за домове и офиси
 • Касови ключове за сейфове и каси
 • За автомобили (авто-ключове)
 • За катинари
 • За вътрешни врати
 • други

За всички врати се използват брави, а за всяка брава има ключалка, съответно и ключ. Независимо дали са обикновени ключалки или сложни кодови системи, заключващите механизми са важна част от ежедневието ни. Повече за изработка на ключове тук!

Харесайте нашата страница в социалните медии. Публикуваме винаги нова и интересна информация за ключарския занаят. Станете наши фенове и оставете мнение и коментар. Вашето мнение и препоръки е важно за нашия бизнес. Така ставаме по-добри в автоключарството като модерно ключарско ателие в София. Звънете на дежурния телефон при спешни въпроси. Работим на територията на Бояна, Драгалевци и Симеоново всеки ден без прекъсване.

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост