push-to-call

ключарски услуги в Студентски град, Дианабад, Малинова Долина

Денонощен Ключар Студентски град

За Студентски град: дежурни ключари

Живеете или работите в квартал Студентски град или Дианабад и Ви се налага да прибегнете до услугите на ключар? Търсите бързо решение на ключарския или автоключарския си проблем на достъпни цени и същевременно с това държите на високото качество?

Тази комбинация не е невъзможна! Ключарско ателие Komkeys може да Ви предложи експресна услуга на конкурентни цени с безкомпромисно качество.

Ние имаме над 15-годишен опит в сферата на ключарството и през годините натрупахме богато портфолио от всякакви случаи, с които сме се справяли на терен, затова и най-спешният и сложен случай не би ни затруднил!

Komkeys осигурява денонощна ключарска помощ в Студентски град, Дианабад и Малинова долина 7 дни от седмицата само срещу позвъняване на тел.: 0898 58 58 59. Работим и през празнични дни, за да осигурим на Вас – нашите клиенти спокойствие за сигурността на имуществото.

Авариен ключар Студентски град 🗝

 • Бързо справяне с проблеми по заключване или отключване на автомобила
 • 24/7 дежурен екип за всякакви автоключарски дейности
 • Нормални цени и професионално отношение

Дежурен телефон: 0898 58 58 59

Спешна автоключарска и ключарска помощ

Ако се нуждаете от денонощен ключар в Студентски град, Дианабад, Малинова Долина и близките квартали, можете да разчитате на нас! Денонощни ключарски услуги за Студентски град и близките квартали.

Komkeys разполага с мобилни групи за аварийна намеса при проблеми с ключалки на жилища, общежития (в Студентски град) и автомобили.

Нашата цел е да решим проблема Ви бързо и компетентно. Независимо от спешността на  случая адекватно да предложим решение Вашия дом или автомобил.

Други услуги:
 • Ремонт на патрони и ключалки
 • Пренареждане на патрони и касови брави
 • Монтаж и демонтжат на дръжки, брави, патрони, резета и греди
 • Преработка от касова към секретна брава
 • Изваждане на дубликат-ключ
 • Спешно отключване на вратата при загубен ключ

За ключар в Люлин вижте тук.

Видове ключове, подходящи за жилища и общежития в Студ.град:

 • Ключ за ключалка от вида “цилиндър”. Ключът е с малък размер и се различава по броя на зъбите от едната или двете страни. Има и друг вид ключ, които са с перфорация. Те нямат зъби, а перфорирани дупки по цялата повърхност. Това е така нареченият „финландски ключ”, който има различни зъби, форма и дебелина.
 • Ключ за ключалки на лостови брави. Тук разликата е в броя на съществуващите кухини и зъби. Ключалката има множество вдлъбнатини. Съответно ключовете, които съвпадат допринасят за секретността. Зъбите на тези ключове са отпред и за да се отвори вратата е нужно да се стисне ключа в кладенеца и да там да се обърне.
 • Електронни ключове. Тези ключове държат в паметта си код, с който да се отвори дадена врата. При натискане на ключа върху ключалката се случва проверка на кодирането и когато е вярно, заключващия механизъм се отваря. Много са удобни за монтаж в хостели, общежития и апартаменти за кратък наем

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост