push-to-call

Обучаване на автоключ – доверете се на професионалистите!, Komkeys

Вероятно сте попадали на десетки коментари в известните автомобилни форуми за обучение на автоключ. От написаните коментари тази на вид проста задача звучи като детска игра, но дали всъщност е така? Може ли човек с любителски познания и информация от Интернет да обучи правилно автоключа си?

Специалистите са единодушни – отговорът е не. Макар на думи поправката на ключ и обучението му да изглежда елементарна, то на практика шанса да объркате всички процеси е изключително висок. За обучението на автоключ се изисква специализиран професионален софтуер, с какъвто автоключарите на Komkeys разполагат, и специалист с тесни познания в сферата. Дори няма да навлизаме в подробности, че софтуерът за обучаване на ключ не е един, а зависи от модела и марката на Вашия автомобил.

Нужно е единствено да знаете, че колкото по-нов е автомобилът Ви, толкова по-сложни са имобилайзерните защити и защитните кодове на автоключа. Трябва да уточним също, че системите за защита на съвременните превозни средства не съдържат единствено секюрити код, а множество информация за спецификите на машината, които трябва да бъдат разпознати, за да може двигателят да заработи. Това е възможно да се осъществи единствено чрез професионалната апаратура за диагностика на автоключарско ателие Komkeys, която да разчете и извлече нужната информация.

Кога се налага да се доверите на професионалните ключари от Komkeys за обучаване на автоключ?

 

  • Повреда на ключа

Ако автоключът Ви създава проблеми и не е в състояние да изпълнява предназначението си, то е време да се допитате до автоключарите от Komkeys. Благодарение на натрупания ни дългогодишен опит в сферата, можем най-правилно да Ви консултираме – трябва ли да закупите нов ключ, който да обучим, или пък проблемът Ви е минимален и можете да продължите да го използвате след ремонт. Можем да Ви помогнем в случаите на неправилна употреба на автоключ, износване с времето и изхабяване.

  • Загуба на ключа

Дори да сте най-подреденият и организиран човек, винаги може да Ви се случи да загубите ключовете за колата. Не изпадайте в паника – проблемът е бързо разрешим с Komkeys! Нашите професионалисти ще разрешат аварийната ситуация с отключване на автомобила и последващо разглобяване на ключалката за запалване и обучение.

  • Купуване на кола втора ръка

Когато закупувате кола втора употреба едва се замисляте дали продавачът Ви е дал пълният комплект автоключове. Ако обаче се съмнявате в честността му и се притеснявате за сигурността на новото Ви возило, то най-добре се допитайте до Komkeys за обучение на нов автоключ, който да изземе функциите на стария.

  • Кражба на ключа

Безспорно най-неприятният от всички случаи за обучаване на нов автоключ е кражбата на стария. В такъв момент се притесняваме за сигурността на имуществото ни. Аварийната ситуация изисква незабавно се обърнете към нашия екип – освен че ще обучим новия автоключ, ще извършим нужните процедури, за да „забрави” изцяло колата за стария ключ и той да е абсолютно безполезен.

При всякакви въпроси, свързани с автоключарски услуги, не се колебайте да ни потърсите! Отговаряме денонощно на телефон: 0898 58 58 59 и ще се погрижим да Ви консултираме и помогнем, колкото и да е сложен случая.

 

 

Обучаване на автоключ – доверете се на професионалистите!

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост