push-to-call

Ремонт на брави и патрони от опитни ключари в София.

Ремонт на брави и патрони

 • Ремонт на патрони
 • Ремонт на брави и дръжки
 • Ремонт на касови брави
 • Ремонт на всякакъв вид заключващи системи
 • Пренареждане на патрони и касови брави
 • Монтаж и смяна на дръжки, брави, патрони, резета, и всякакви заключващи системи
 • Преработка от касова към секретна брава

Ремонт на брави и патрони

Спешна поправка на брави и патрони след влизане с взлом или опит за влизане

Ако сте били жертва на опит или влизане с взлом, ние от Komkeys може да поправим повредите, причинени по врати, рамки и брави. Ще да се отзовем в рамките на 20-40 минути (в по-голямата част от случаите), за да извършим необходимите ремонти и да сменим ключалките, ако е необходимо.

Можем също да Ви предоставим проучване за сигурността на вратата и патрона Ви. Да проверим дали вашият дом или имот е сигурен и дали вашите заключвания са покрити от вашата застраховка. Също така да дадем съвети, дали вашият имот не е привлекателна цел за потенциални крадци.

Ако вашият дом или бизнес помещение е станал жертва на опит за обир, ние можем да ви помогнем отново да защитите имота бързо.

Често крадците причиняват повреди по бравите и патроните. Ясно е, че всички щети трябва да бъдат поправени възможно най-скоро, за да се гарантира безопасността и сигурността на Вашия дом или офис.

Така че, ако сте станали жертва на кражба с взлом и имате нужда от спешна помощ, обадете ни се!

Последвайте ни и във Facebook. Там ще откриете всякаква интересна информация за ремонта на брави, патрони и ключарството. Пишете ни и споделяйте своето мнение, както и отзиви от нашите аварийни ключарски услуги.

Видове брави

Бравите биват основно няколко разновидности: обикновени, секретни, сервизни и касови брави. Ето и базова информация за всеки вид брави и ремонтите им:

 • Обикновените брави се заключват с обикновен ключ и се монтират на вътрешни помещения. Използват се на места, където не е необходима висока сигурност при заключване.
 • Секретните брави се комбинират със секретни патрони и се използват за входни врати. Това са най-разпространените брави. Слагат се там, където е необходимо по-сигурно заключване. Ремонтът на тези брави е нужно да се извършва от специалист – ключар.
 • Сервизните брави, както подсказва името, се поставят най-често на мокрите помещения. Такива са баня и WC. Те са направени така, че за заключването не е необходим ключ, а се осъществява чрез шилд или друг механизъм. Има и такива брави, които могат да се отворят отвън с помощта на отверка или монета. те са подходящи за семейства с деца. Така се елиминира риска от нежелано заключване и разбиване на вратата и оттам ремонт на бравата и патрона.
Други
 • Касовите брави не се нуждаят от отделен механизъм за заключване. При тях заключващия механизъм е вграден и тези брави вървят в комплект с ключовете. До скоро те бяха много широко разпространени, тъй като се смятаха за най-сигурния начин за заключване. Това обаче не е така: има доста по сигурни секретни брави, които имат по-висока степен на защита. Недостатък на касовите брави и паторни е че ключовете им са тежки, ръбести и сравнително скъпи за дублиране. Има голямо износване на ключа и на самата брава. Голяма е вероятността за счупване на ключа и оттам за ремонт на бравата.
 • Съществуват и други видове брави.Например тези, които се поставят на алуминиеви дограми. Те са по-тесни от стандартните брави поради специфичността на профила, в който се вграждат. Патроните им са секретни.

Район на работа за ремонт на брави и патрони: Обслужваме всички квартали на София и близките села и вилни зони!

Аварийни ключарски услуги, Денонощен ключар в София, Денонощни битови и автоключарски услуги на най-добри цени, Ключар квартал Младост, Ключар софия квартал Младост