Позвънете

Денонощни ключарски услуги от Komkeys – аварийно отключване

  • Денонощен ключар 24/7
  • Авариен ключар в София
  • Ремонт на всякакви патрони, брави и дръжки
  • Ремонт на касови брави
  • Дейности по всякакъв вид заключващи системи
  • Професионално пренареждане на патрони
  • Монтаж, демонтаж и смяна на дръжки, брави, патрони и резета, каси и сейфове
  • Ремонт на всякакви ключалки
  • Преработка от касова към секретна брава
  • Изработка на всички видове ключове

Експресни ключарски услуги

Ключарите от Komkeys са винаги на разположение за аварийно отключване. Всяко Ваше обаждане е важно за нас. Денонощен ключар в София – ние сме в готовност за ключарска помощ с мобилни екипи за района на град София. Експресни услуги от авариен ключар. За населените места извън столицата, можем да се отзовем в рамките на няколко часа. Позвънете ни на телефонен номер 0898 58 58 59 и ни уведомете какъв е ключарския Ви казус, за да вземем най-правилни мерки. Ще се постараем да бъдем на адреса Ви максимално бързо.

ключарски услуги

За всякакви брави и ключове

Какви видове ключове съществуват

На европейския, а и световния пазар съществуват много производители на ключове и патрони. В същото време всички те използват няколко основни типове ключове. Ето някои от тях:

Един тип ключ е т.нар. „английският“ ключ със зъбци. Той се използва за цилиндров механизъм. Английският ключ е най-често срещан, но и най-малко надежден.

„Финландският“ ключ от своя страна има полукръгъл профил и за първи път разработен от фирма Abloy.

Съвременните производители предлагат модерни усъвършенствани модели ключове, като например с вграден в профила магнит. Този магнит прави контакт с цилиндъра на ключалката и така повишава степента на секретност. Това е шедьовър на ключарските услуги. 🔑

 

В съвременния свят вече се използват и електронни ключове, като тези за домофоните и др. електронни системи за достъп. От десетилетие на пазара се появиха механични ключове с вградени чипове по подобие на тези за автомобилите.

Комкийс решаваме ежедневно ключарски проблеми от всякакво естество. Не се колебайте да се свържете с нашия екип! 24/7

Социалните мрежи

Харесайте нашата страница във Facebook. Стараем да публикуваме релевантна информация за аварийна ключарска помощ и автоключарските услуги. Станете наши последователи и коментирайте. Обратната връзка с клиентите е важна за нашия бизнес. Така ставаме по-добри в автоключарството като амбициозно автоключарско ателие в София.

Ключарски услуги в следните квартали

Нашите ключари обслужват: Младост, Мусагеница, Дървеница, Изток, Дианабад, Студентски град, Витоша, Гео Милев, Редута, Слатина, Център, Лозенец, Гоце Делчев, Иван Вазов, Борово, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Зона Б5, Банишора, Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Люлин, Обеля, Надежда, Свобода, Овча купел, Бъкстон, Летище, Дружба, Горубляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Княжево. Можем да Ви посетим и по-далече, ако живеете в Казичене, Лозен, Кремиковци, Бусманци, Нови Искър, Божурище, Горна Баня, Бистрица и Банкя. За други населени места около столицата, моля позвънете!